Naast het helpen met het kiezen van de juiste verzekering, zijn wij ook gespecialiseerd in het beheersen van de risico’s binnen jouw onderneming. Wij helpen jou met het geven van meer zekerheid zodat jij met een gerust hart meer zekerheid hebt voor het realiseren van jouw doelstellingen. We zien risicomanagement als een onderdeel van strategisch management en zorgen ervoor dat jouw bedrijf verder kan groeien. Want met een goed risicomanagement van Alex Insurance kun jij met een gerust hart ondernemen.

Hoe wij te werk gaan

Hoe doen we dit precies? Het is belangrijk om te beginnen met het vaststellen van de mogelijke risico’s. Wat brengt gevaar en waar bevinden zich de mogelijkheden om bijvoorbeeld jouw bedrijf verder te laten ontwikkelen en groeien zonder daarbij te veel risico te lopen?

Door de te geïdentificeerde risico’s te analyseren en te evalueren, kunnen we kijken naar gevolgen van de risico’s en brengen we in kaart of jouw bedrijf geschikt én bereid is om bepaalde risico’s te nemen. We werken alles stap voor stap uit zodat het plan van aanpak geheel aan jouw wensen en doelstellingen voldoet. We brengen de risico’s goed in beeld zodat alles overzichtelijk is en we geen belangrijke dingen over het hoofd zien.Dit alles wordt samengevat in een risico-rapportage. Samen zorgen we ervoor dat jij en jouw bedrijf optimaal verzekerd is zodat we samen onbezorgd zaken kunnen doen.

Aan de slag met de uitkomsten
De risicoanalyse wordt uitgevoerd door een gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) van Alex Insurance. Aan de hand van de uitkomsten kun jij per risico slimme keuzes maken om jouw bedrijf te beschermen:

✅ Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen? Denk hierbij aan brandveiligheidspreventie, een calamiteitenplan en een veilige werkomgeving

✅ Tot welk kostenniveau kan ik de risico’s zelf dragen?

✅ Welke risico’s binnen mijn bedrijf wil ik verzekeren?

✅ Hoe blijf ik alert op de risico’s en de genomen maatregelen?

Wij zijn Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC)

Persoonlijk en vertrouwd

Alex Insurance is jouw persoonlijke en vertrouwde businesspartner waarmee jij inzichtelijk krijgt welke risico’s er binnen de onderneming spelen. Samen bepalen we welke je wilt voorkomen, beperken of wilt verzekeren.

Hoe maken we bewuste keuzes over financiële risico’s die passen bij jou en je bedrijf? We kijken samen goed vooruit en brengen de situatie helder in kaart. Door oplossingsgericht te denken geven we persoonlijk advies en kijken we ook naar de financiële producten die aansluiten bij jou en je bedrijf.

Jij staat centraal

Wij vinden dat jij als klant centraal staat. Alleen als het risicomanagement aansluit op jouw behoeften en wensen, heb je er wat aan. Geen papieren rompslomp en geen kleine lettertjes. Wij brengen de mogelijke bedrijfsrisico’s goed in beeld. Zo doen we samen onbezorgd zaken en geven we inzicht in verzekerbare risico’s. We zoeken samen naar de meest passende oplossingen voor jou en je bedrijf zodat we de kansen groter maken dan de risico’s.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Persoonlijk en vertrouwd verzekeren bij Alex Insurance, dat is iets wat zeker is. Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op!