Zorgen voor een goede beheersing van de risico’s en de juiste verzekering kan je veel ellende besparen. Daarom is goede informatie hierover krijgen van groot belang. Wat speelt er binnen een onderneming en hoe vertaald zich dit in de risico’s. Is dit risico met preventieve maatregelen te verkleinen of wil je dit liever afdekken met een verzekering? Is het mogelijk om de verzekeringskosten te verlagen of kunnen de verzekeringsvoorwaarden worden verbeterd? Bij Alex Insurance helpen wij je stap voor stap met het uitzoeken van de juiste informatie die er nodig is en geven je onafhankelijk verzekeringsadvies.

We zijn een onafhankelijk adviseur en werken samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen:

allianz
asr
atradius
goudse-verzekeringen
felison
hienfeld
nationale-nederlanden
nedasco
turien
SureBusiness

Het kiezen van de juiste verzekering

Het kiezen van de juiste verzekering is niet niks en kan een heleboel vragen met zich meebrengen. Het kan soms zelfs wat overweldigend zijn. Wij van Alex Insurance hebben toegang tot de alle verzekeraars in Nederland en zijn kunnen de hierdoor de juiste keuze maken voor jou.
Omdat wij geen omzet afspraken hebben of gebonden zijn aan een bepaalde een verzekeraar, kunnen wij altijd een eerlijk advies geven.

Alex Insurance doet meer dan het helpen van het vinden van de juiste verzekering. Wij helpen jou ook met het maken van bewuste keuzes over bijvoorbeeld financiële risico’s. We kijken en denken samen vooruit, brengen jouw wensen in kaart en vergeten ook niet na te denken over verschillende oplossingen voor in de toekomst. Dit doen wij gecombineerd met risicomanagement en een persoonlijke benaderingt. Wij denken vanuit mogelijkheden en werken oplossingsgericht, zonder dat hier teveel poespas bij komt kijken.

Het verlagen van de verzekeringskosten

Het verlagen van de verzekeringskosten en er zeker van zijn dat je de beste premie hebt, daar gaan wij je bij helpen! Meer betalen voor een verzekering dan nodig is, is natuurlijk weggegooid geld en dat vinden wij, net als jij, enorm zonde. Elke ondernemer is uiteraard prijsbewust en het is zelfs in de meeste gevallen niet nodig om je voor elk mogelijk risico te laten verzekeren. Wij denken met je mee, kijken naar welke behoeften jij en het bedrijf nodig hebben en welke verzekeringen belangrijk voor jou zijn. Zo komen we samen tot de beste resultaten en zul jij nooit teveel betalen voor jouw verzekeringskosten. Soms komt het ook voor dat er meerdere verzekeringen zijn die dezelfde bepaalde risico’s dekken. Dan is het natuurlijk zonde als je dubbelop verzekerd bent en zorgt het ook voor onnodige extra kosten. Wij controleren daarom of de verzekeringen elkaar overlappen of niet en geven hierin advies.

Wij zorgen ervoor dat je optimaal rendement uit je verzekeringen haalt en er niet teveel geld voor betaald. Dit doen we door persoonlijk advies te geven en bieden begeleiding aan in het proces naar het vinden van de juiste verzekeringsoplossing(en).

Het verbeteren van de verzekeringsvoorwaarden

Krijg je wel of geen dekking onder de huidige polis bij onverwachte bedrijfsschade? Wanneer vallen de onverwachte kosten onder de dekking bij de verzekering en wanneer niet? Wij van Alex Insurance zorgen ervoor dat je het beste uit de verzekeringsvoorwaarden haalt, of verbeteren de voorwaarden. Zo haal je het maximale uit jouw verzekeringen en kom je niet te staan voor grote, onverwachte kosten. Wij zullen er alles aan doen om je schadeloos te stellen als dat nodig is en gaan veel verder dan alleen een verzekeringsadvies geven of het invullen van de schadeformulieren. Alex Insurance helpt jou dus ook met een zorgeloze en adequate schadeafwikkeling.

Verzekeringen voor bedrijven

 • Zakelijke autoverzekering
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Rechtsbijstand verzekering;
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering;
 • Gebouwenverzekering;
 • Cyber-data-risk verzekering;
 • Aanhangwagenverzekering;
 • Bedrijfsmiddelenverzekering;
 • Bedrijfsschadeverzekering;
 • Werknemersverzekering;
 • Glasverzekering;
 • Lijfrente/ Pensioen;
 • Kredietverzekering

Neem geheel vrijblijvend contact op

Persoonlijk en vertrouwd verzekeren bij Alex Insurance, dat is iets wat zeker is. Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op!